Tri CAD novinky v nasej ponuke

newsletter CAD Novinky č: 3c/2016   |   máj 2024  
 
banner
  -
 

TECHSOFT CAD NOVINKY 3c/2015

Tri nové CAD doplnky v našej ponuke...

 
 
  Dobrý deň vážený záujemca o CAD,

Sme radi, že Vás môžeme informovať o rozšírení ponuky našej spoločnosti o vybrané užitočné CAD doplnky spoločnosti AutoDWG, s ktorou naša spoločnosť nadviazala úzku spoluprácu.

CAD tím spoločnosti TECHSOFT s.r.o.
 
--
 
 

DWGLock - nástroj pre ochranu DWG súborov proti zmenám

DWGLockDWLock je silný a rýchly DWG nástroj, chrániaci výkres proti zmene alebo kopírovaniu jeho častí. Je to samostatná aplikácia nevyžadujúca AutoCAD.

Vďaka DWLock môžete ochrániť svoju prácu. Časti Vašich výkresov posielaných "von" sa nebudú dať kopírovať ani meniť. Príjemcovia však výkres môžu otvoriť, pridať popisy, značenie či poznámky a iné DWG objekty.

Je to ideálne riešenie pre potreby spolupráce na projekte.

read more Download nakup


PDF to DWG Converter

pdf to dwgPDF to DWG Konvertor je špecializovaný nástroj pre konverziu PDF súborov do formátu DWG a DXF, ktorý môže byť použitý vo väčšine CAD systémov ako AutoCAD, ZWCAD, Microstation, a ostatných.

Disponuje možnosťou konverzie nielen vektorových ale aj rastrových PDF súborov a obsahuje aj modul OCR pre rozpoznávanie textu.

A práve tieto vlastnosti ho robia jedinečným pre konverziu Vašich PDF výkresov do DWG či DXF formátu

read more Download nakup


DGN to DWG Converter

dgn to dwgDGN to DWG Konvertor je špecializovaný nástroj pre konverziu DGN výkresov do formátu DWG a DXF, ktorý môže byť použitý vo väčšine CAD systémov.

DGN to DWG konvertor automaticky spracuje farby, písma, hladiny, štýly čiar a externé referencie. Stačí vybrať súbor DGN, zvoliť výstupnú verziu DWG/DXF (R14, 2000 ~ 2016), kliknúť na tlačidlo "Konvertovať" a CAD výkres sa okamžite skonvertuje.

read more Download nakup


Nové weby:

www.tCAD.sk - web s kompletným sortimentom Autodesku
www.CADUTILS.com - web s množstvom CAD utilít pre rôzne CAD systémy (len EN)

 
  -  
  CAD HelpCAD FórumYouTube kanálG+ Tipy a triky  
 
-