DWG system CMS IntelliCAD Premium Edition za 1.- € (Dualna licencia)

newsletter DWG CAD Systémy   |   apríl 2024  
 
banner
  -
 

PRÉMIOVÝ DWG CAD SYSTÉM ZA EURO

10 hodín školenia so zľavou 50% + CMS IntelliCAD Premium Edition za 1 € !

 
 
 

Dobrý deň vážený záujemca o CAD,

Všetky DWG CAD Systémy (vrátane AutoCADu) pracujú na rovnakom princípe a majú rovnakú štruktúru DWG výkresov. Spôsob práce je prakticky rovnaký, majú mierne odlišné grafické prevedenie a aj niektoré doplnkové funkcie. Ak však ovládate jeden DWG CAD systém - budete si vedieť poradiť so všetkými ostatnými DWG CAD systémami.


Ako si však vybrať ten správny?

  • Potrebujete AutoCADu podobný DWG CAD systém (IntelliCAD, BricsCAD, ZWCAD, nanoCAD, DraftSight, ...)?
  • Zíde sa Vám komplexné školenie?
  • Nechcete nič riskovať?

 

Máme pre Vás nasledujúcu prémiovú ponuku:

  1. Zakúpte si s 50% zľavou 10 hodín školenia na IntelliCAD
  2. Za 1 € dostanete trvalú duálnu komerčnú licenciu CMS IntelliCAD Premium Edition
  3. Ak neskôr zistíte že IntelliCAD Vám nestačí - prišli ste síce o 1 €, ale po kúpe iného CADu (BricsCAD, ZWCAD, nanoCAD, ARES...) Vám k nemu poskytneme rozdielové školenie bezplatne!

    Ponuka platí len do 15.6.2020

 


TECHSOFT s.r.o. (1993-2020) - Už 27 rokov Váš CAD dodávateľ
Predaj a servis: ZWCADu, ArCADia BIM, CMS IntelliCADu, ARES Commandera, BricsCADu, IRONCADu, nanoCADu a ďalších CAD systémov pre SR a ČR

 

 
--
 
 

 


CMS IntelliCAD® Premium Edition - Duálna licencia

CMS IntelliCAD Premium Edition: 2D DWG CAD Systém vhodný pre všetkých užívateľov každodenne pracujúcich s CADom, ktorí potrebujú DWG CAD pre bežné profesionálne vytváranie a úpravu DWG výkresov rôznych profesií.
DWG Kompatibilita Plynulá a bezproblémová práca s DWG výkresmi, plná podpora SHX, LIN, PAT vrátane podpory merítka poznámky, riadenie vlastností hladín samostatne pre výrezy výkresového priestoru...
Podobnosť AutoCADu Rozhranie má rovnaký spôsob práce ako v AutoCAD®e.
2D Všetky štandardné možnosti vytvárania a editácie komplexných 2D výkresov (bloky, externé referencie, rastrové obrázky...)
Pokroková funkčnosť Geometrické aj rozmerové väzby, tabuľky
Spracovávanie komplexných rozsiahlych výkresov Stabilne dokáže pracovať aj s rozsiahlymi výkresmi obsahujúcimi zmiešané dáta - tj: vektory + rastrové obrázky.
Podporované operačné systémy Windows 7, 8, 10 (64 bit)
Možnosti rozšírenia funkčnosti Disponuje LISP, Object IRX (eq.ARX) a VBA podporou. Jeho LISP má slušnú kompatibilitu, avšak menej skúseným užívateľom sa nemusí vždy podariť rozchodiť príslušnú LISP utilitu z internetu primárne určenú pre AutoCAD®.
Licencovanie a licenčná politika Poskytuje trvalé licencie, pričom ochrana je riešená softwarovým spôsobom s aktiváciou a deaktiváciou cez internet. Všetky licencie sú duálne - jednu môžete inštalovať v práci a druhú na notebook alebo na domáci počítač.


CMS IntelliCAD CMS IntelliCAD

 


 
  -  
  CAD HelpCAD FórumYouTube kanálG+ Tipy a triky  

Ochrana súkromia a spracovanie osobných údajov
Vaše osobné údaje (meno, priezvisko a emailovú adresu) spracúvame v súlade s GDPR (General Data Protection Regulation) na základe toho, že buď ste už našim zákazníkom, alebo ste sa zaujímali o skúšobnú verziu niektorého z našich CAD systémov, alebo ste prejavili záujem dostávať naše CAD novinky. Prečítajte si ako spracúvame Vaše osobné údaje na tomto linku . Počas doby kým Váš záujem o nami ponúkané CAD produkty trvá, budete od nás dostávať občasné CAD informácie o vlastnostiach, návodoch či školeniach, alebo vhodných akciách ktoré Vám môžu znížiť náklady a zvýšiť produktivitu. Ak tieto informácie nechcete dostávať - . Prípadne si môžete sami určiť, .

 
-