CAD NOVINKY - Novinky a akcie

newsletter CAD Novinky č: 6C/2018   |   marec 2024  
 
banner
  -
 

CAD NOVINKY

CAD informácie a aktuálne akcie

 
 
 

Dobrý deň vážený záujemca o CAD,

S príchodom letnej sezóny Vám prinášame pár informácií o pripravovaných novinkách a zaujímavých akciách


TECHSOFT s.r.o. - Váš CAD dodávateľ (1993-2018)
Predaj a servis: ZWCADu, ArCADia BIM, IRONCADu, CMS IntelliCADu, ARES Commandera, BricsCADu, nanoCADu, form.Z a ďalších CAD systémov pre SR a ČR

 
--
 
 

ZWCADAKCIA - k ZWCADu bezplatný upgrade na ZWCAD 2019
20% zľava na upgrade
+ bezplatný upgrade na ZWCAD 2019  Facebook

Bezplatný upgrade na ZWCAD 2019Nový ZWCAD 2019 príde koncom leta a od tohoto týždňa už dostanete bezplatne upgrade na ZWCAD 2019 nielen pri kúpe novej verzie ZWCAD 2018, ale aj pri kúpe upgradu na ZWCAD 2018.

Navyše pri kúpe upgradu do 10.8.2018
- získate zľavu 20%

Nový ZWCAD 2019 obsahuje možnosť tvorby a editácie dynamických blokov, podloženie PDF súboru, je vylepšený správca hladín ktorý je už ako paleta, pribudlo aj trasovanie osou Z a očakávame ešte množstvo vylepšení a doplnkov na ktorých ZWSOFT ešte pracuje.




read more   Download   Nákup

 


 

IRONCADINFO - IRONCAD PU1 SP1 - CZ
IRONCAD - Online predvádzanie Facebook

Aký je IRONCAD?Čoskoro bude uvoľnená česká verzia aktualizácie IRONCADu 2018 nazvaná Product Update 1 spojená so Service Packom 1. Novinky tejto aktualizácie nájdete v tomto EN videu .

Zároveň pre tých z Vás ktorí potrebujú unikátne a extrémne jednoducho ovládateľný parametrický 3D CAD  sme pripravili bezplatný seminár.

Pozývame Vás na online seminár:
Čo je to IRONCAD?

ktorý sa uskutoční dňa:28.6.2018
O 14:00 hod

Prihláste sa na seminár


budete si môcť overiť, že IRONCAD je naozaj unikátne, výkonné a ľahko ovládateľné 3D CAD riešenie.


read more   Download   Nákup

 


 

ArCADia BIMAKCIA - ArCADia Zlava 50% - končí už o pár dní!
Zľava 50% do konca júna
Facebook

ArCADia BIM
V prípade ak vlastníte akúkoľvek komerčnú licenciu ľubovoľného DWG CAD systému (AutoCAD, ZWCAD, ARES Commander, BricsCAD, CMS IntelliCAD, GstarCAD, ProgeCAD, nanoCAD, DraftSight, DWDRAFT, ...atď), môžete si u nás,

V priebehnu mesiaca JÚN 2018
zakúpiť ArCADia BIM systém
s príslušnými BIM modulmi
so zľavou viac ako 50% .


Od budúceho mesiaca do konca prázdnin
si bude môcť každý zakúpiť ArCADia BIM systém
so zľavou viac ako 30%

Okrem produktov Autodesk®u, v súčasnosti najkomplexnejšie na DWG formáte postavené BIM riešenie v CZ jakyzku je práve ArCADia BIM a príslušné BIM moduly. Ak teda hľadáte DWG CAD systém a do budúcnosti uvažujete aj s BIM, prakticky máte na výber len spomínané produkty Autodesk®u alebo ArCADia BIM systém.

Pozn:
Ceny v online obchode sú uvedené bez zľavy.
Zľavu poskytujeme len pri emailovej resp pri rýchlej objednávke cez formulár.


read more   Download   Nákup

 


 

CADprofiAKCIA - Pohyblivé zľavy na CADprofi
CADPprofi - Zľavy až do 50% Facebook

CADprofiPri príležitosti Majstrovstiev sveta vo futbale CADprofi pripravilo špeciálne zľavy.

Zľava sa poskytuje do maximálnej výšky 50% na všetky CADprofi produkty, a to v závislosti od výsledkov zápasov a to takto:

Keďže hlavné sídlo CADprofi je v Nemecku a aj v Poľsku, výška zľavyzávisí od výsledku posledného zápasu poľského alebo nemeckého tímu. Pre každý gól ktorý strelí Nemecko, alebo Poľsku - sa zľava zvyšuje o 10%. A pri každom góle ktorý dostane Nemecko, alebo Poľsko, sa zľava zvyšuje o 1%. Po každom zápase sa stará zľava "zresetuje" - a nová zľava platí až do ďalšieho zápasu.
Zľavy končia 3 dni po poslednom zápase v Poľska alebo Nemecka a môžu byť maximálne 50%. Záoveň sa zľavy nepočítajú za prípadnú sériu penált ak by zápas končil nerozhodne.

O aktuálnej zľave sa prosím informujte emailom



read more   Download   Nákup

 


 

ZWCADINFO: Náhrada za bezplatný SketchUp - form.Z Free
form.Z Free - namiesto SketchUpu
Facebook

form.ZUž začiatkom roka sme síce informovali o tom že bezplatná verzia SketchUp sa prestala poskytovať, ale nezaškodí pripomenúť tým z Vás, ktorí hľadajú vhodnú bezplatnú náhradu - že form.Z poskytuje bezplatne software podobný práci v SketchUpe, avšak viac zameraný na stavebníctvo. Vyskúšajte form.Z  Free, a ak budete potrebovať kvalitný fotorealistický výstup, alebo niektoré pokročilejšie funkcie - môžete prejsť na komerčné verzie form.Z Jr alebo form.Z Pro.





 

read more   Download   Nákup

 
  -  
  CAD HelpCAD FórumYouTube kanálG+ Tipy a triky  

Ochrana súkromia a spracovanie osobných údajov
Vaše osobné údaje (meno, priezvisko a emailovú adresu) spracúvame v súlade s GDPR (General Data Protection Regulation) na základe toho, že buď ste už našim zákazníkom, alebo ste sa zaujímali o skúšobnú verziu niektorého z našich CAD systémov, alebo ste prejavili záujem dostávať naše CAD novinky. Prečítajte si ako spracúvame Vaše osobné údaje na tomto linku . Počas doby kým Váš záujem o nami ponúkané CAD produkty trvá, budete od nás dostávať občasné CAD informácie o vlastnostiach, návodoch či školeniach, alebo vhodných akciách ktoré Vám môžu znížiť náklady a zvýšiť produktivitu. Ak tieto informácie nechcete dostávať - . Prípadne si môžete sami určiť, .

 
-