CAD Software Autodesku - prehlad, ceny, online obchod

newsletter CAD Novinky č: 3b/2016   |   apríl 2024  
 
banner
  -
 

TECHSOFT CAD NOVINKY

tCAD Vám prináša prehľad programov Autodesku

 
 
 

Dobrý deň vážený záujemca o CAD,

Po publikovaní webu  www.CADUTILS.com , venovanému CAD Utilitám ktorý sme spustili začiatkom mesiaca a ktorý je v EN jazyku sme pre Vás pripravili nové weby www.tCAD.sk a www.tCAD.cz , ktoré sú zamerané len na produkty spoločnosti Autodesk®.

Na uvedených tCAD weboch nájdete prehľadne zoradené najpredávanejšie CAD produkty Autodesku spolu s cenami, základným  popisom a linkami priamo do online obchodu Autodesk Europe, kde si ich môžete okamžite zakúpiť.

Výhoda kúpy týchto CAD produktov priamo v online obchode Autodesku je najmä v okamžitej dodávke produktu ihneď po uhradení, takže nemusíte na nič čakať a produkt dostanete okamžite elektronicky priamo od Autodesku bez akéhokoľvek ďalšieho sprostredkovateľa.

Ing. Ján Pajerchin, TECHSOFT s.r.o.

 
--
 
 

Čo konkrétne nájdete na stránkach www.tCAD.sk ?

Prehľadne zoradené CAD produkty Autodesku s cenami prenájmu rozdelené do nasledujúcich častí:

Autodesk® - LT

Autodesk® - Full

Autodesk® - Suite

AutoCAD LT, Inventor LT, AutoCAD Inventor LT Suite, Revit LT, AutoCAD Revit LT Suite, Maya LT

3ds Max, AutoCAD, AutoCAD Architecture, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Electrical, AutoCAD MAP 3D, AutoCAD Mechanical, AutoCAD MEP, AutoCAD P&ID, AutoCAD Plant 3D, Inventor, Inventor Professional, Inventor HSM, Inventor HSM Pro, Maya

Building Design Suite, Factory Design Suite, Infrastructure Design Suite, Plant Design Suite, Product Design Suite, Revit Collaboration Suite



read more

 
 
  -  
  CAD HelpCAD FórumYouTube kanálG+ Tipy a triky  
 
-