CAD Info - CAD Utility

newsletter CAD Novinky č: 3/216   |   apríl 2024  
 
banner
  -
 

TECHSOFT CAD NOVINKY 3/2016

CAD Utility a doplnky

 
 
  Dobrý deň vážený záujemca o CAD,

1.3.2016 sme oficiálne spustili nový web venovaný rôznym CAD utilitám a doplnkom pre rôzne CAD systémy, ale aj nezávislé na konkrétnom CAD Systéme. Web je síce v anglickom jazyku, ale v dole uvedenom zozname Vám prinášame pár vybraných CAD utiliít so základným slovenským popisom.

 

Ak hľadáte špecifický CAD doplnok a nenájdete ho v dole uvedenom zozname, prezrite si celý web www.CADUTILS.com  (EN)

 

Pri hladani "toho Vášho" CAD doplnku teda nemusíte prechádzať celý internet, ale stačí ho pohľadať na uvedenom Webe.


Linky na nákup príslušnéího CAD doplnku vedú priamo na obchod riadený výrobcom danej CAD utility a po vykonaní úhrady spravidla okamžite dostanete emailom príslušnú licenciu a môžete ju začať okamžite používať.



Ak hľadáte nejaký doplnok, alebo Vám nejaký doplnok na webe CADUTILS chýba, budeme radi ak nám pošlete tip - radi ho tam pridáme.

 

Ďakujeme a prajeme príjemný deň,



Tým spoločnosti TECHSOFT s.r.o.

 
--
 
 

www.CADUTILS.com - Výber

Výrobca CAD Utilita Stručný popis Cena Nákup
Poznámka Každý link na nákup CAD Utility vedie do Share-it® alebo MyCommerce bezpečného online obchodu riadeného priamo výrobcom príslušnej CAD Utility. Všetok software (po vykonaní Vašej úhrady) sa obyčajne dodáva elektronicky priamo Vám. TECHSOFT v tomto prípade nie je Váš obchodný partner. Váš obchodný partner je príslušný online obchod z ktorého nakupujete. Ceny uvedené na tejto stránke sú len orientačné a sú zobrazené bez DPH.
AnyDWG Software Any DGN to DWG Converter

Any DGN to DWG Converter konvertuje DGN súbory do súborov DWG/DXF AutoCADu ...viac informácií (EN)

292 EUR Buy Now
Download
AnyDWG Software Any DWG to PDF Converter

Any DWG to PDF Converter umožňuje konverziu súborov DWG do PDF a DXF do PDF bez potreby AUtoCADu ...viac informácií (EN)

82,8 EUR Buy Now
Download
AnyDWG Software Any DWG to PDF Converter Pro

Any DWG to PDF Converter je konvertor s podporou príkazového riadku a umožňuje konverziu DWG do PDF, aj DXF do PDF bez potreby AutoCADu ...viac informácií (EN)

149,64 EUR Buy Now
Download
AnyDWG Software Any PDF to DWG Converter

Any PDF to DWG Converter je plne vybavený PDF do DWG/DXF konvertor umožňnujúci jednoducho konvertovať PDF do DWG a PDF do DXF bez potreby AutoCADu a Adobe Acrobatu ...viac informácií (EN)

179,57 EUR Buy Now
Download
Ashampoo GmbH & Co. KG Ashampoo® 3D CAD Architecture 5

Chystáte sa stavať dom? Máte v úmysle pretvoriť miestnosť alebo záhradu? Staňte sa architektom a navrhnite si celý design na svojom počítači - Ashampoo 3D Architecture 5 Vám to umožňí. ...viac informácií (EN)

79,99 EUR Buy Now
Download
Ashampoo GmbH & Co. KG Ashampoo® 3D CAD Professional 5

Ste projektant, designér, interiérový alebo záhradný architekt kresliaci výkresy spĺňajúce odborné požiadavky? Spracovávajte a vizualizujte Vaše predstavy profesionálne a bezproblémovo - pomocou Ashampoo 3D CAD Professional 5. ...viac informácií (EN)

299,99 EUR Buy Now
Download
AutoDWG AutoDWG Attribute Extractor 2016

AutoDWG Attribute Extractor Vám umožní dávkový výpis hodnôt atribútov z atribútov blokov AutoCADu - bez nutnosti používať AutoCAD. ...viac informácií (EN)

200 EUR Buy Now
Download
AutoDWG AutoDWG DGN to DWG Converter 2016

AutoDWG DGN to DWG Converter je riešením pre ľudí, ktorí potrebujú výkonný a ľahko použiteľný konvertor na konverziu DGN súborov v7 a V8 do natívnych DWG alebo DXF formátov. ...viac informácií (EN)

265 EUR Buy Now
Download
AutoDWG AutoDWG DGN to DWG Converter Pro 2016

AutoDWG DGN to DWG Converter Pro je riešením pre ľudí, ktorí potrebujú výkonný a ľahko použiteľný konvertor na konverziu DGN súborov v7 a V8 do natívnych DWG alebo DXF formátov s podporou dávkového spracovania. ...viac informácií (EN)

343 EUR Buy Now
Download
AutoDWG AutoDWG DWG to PDF Converter 2016

AutoDWG PDF Converter umožňuje konverziu DWG do PDF a DXF do PDF bez potreby AutoCADu ...viac informácií (EN)

100 EUR Buy Now
Download
AutoDWG AutoDWG DWGLock

DWGLock je silný a rýchly DWG nástroj ktorý chráni súbpr výkresu proti zmene alebo kopírovaniu. Je to samostatná aplikácia nevyžadujúca AutoCAD. ...viac informácií (EN)

332,77 EUR Buy Now
Download
AutoDWG AutoDWG PDF to DWG Stand-Alone version 2016

Tento konvertor prevádza PDF do DWG a DXF, rovnako ako rastrové aj vektorová dáta do vektorizovaného editovateľného výkresu ...viac informácií (EN)

198 EUR Buy Now
Download
AutoDWG AutoDWG PDFin PDF to DWG Converter

PDFIn PDF to DWG Converter Vám umožní konvertovať PDF do DWG, a PDF do DXF súboru. PDFin je AutoCAD ARX aplikácia pracujúca len s plným AutoCADom ...viac informácií (EN)

182 EUR Buy Now
Download
AutoDWG PDF to DWG converter Pro 2016

Tento konvertor konvertuje PDF do DWG a DXF, jako aj vektory a rastre do vektorizovaných editovateľných výkresov s podporou dávkového režimu. ...viac informácií (EN)

209 EUR Buy Now
Download
AutoDWG VectorNow Raster to Vector Converter

AutoDWG VectorNow Raster to Vector Converter Stand-Alone vyvtára zo zdrojového obrázku DWG/DXF výkresy s editovateľnými čiarami - bez potreby AutoCADu. ...viac informácií (EN)

122 EUR Buy Now
Download
DWGTOOL Software Acme CAD Converter

Acme CAD Converter je software pre konverziu formátov. Dávkovo konvertuje DXF,DWF a DWG súbory do súborov PDF, WMF, BMP, JPEG, GIF, PNG, TGA, TIFF, DXF, DWG,SVG,HPGL(PLT,HGL), CGM, EPS arď. ...viac informácií (EN)

100,87 EUR Buy Now
Download
DWGTOOL Software AcmeTraceArt

Vectorizačný software, ktorý dokáže vysokorýchlostne prevádzať rastrové bitmapy do vektorového formátu. Podporuje prakticky všetky druhy rastrových formátov , ako sú BMP, JPG, TGA, TIF, PCX a pod konvertuje ich do vektorových formátov ako sú DXF, WMF, SVG, EPS, PDF a HPGL. ...viac informácií (EN)

80,23 EUR Buy Now
Download
DWGTOOL Software OutlineArt

OutlineART, sa používa na spracovávanie CAD textov. Je to nástroj pre transformáciu slov a symbolov do vektorového-obrysu, poskytujú sa obidve verzie - tj. Windows Desktop verzia a ARX aplikácia pre AutoCAD ...viac informácií (EN)

30,23 EUR Buy Now
Download
GlobalCAD Consultants Ltd GlobalCAD Architecture

GlobalCAD Architecture je integrovaná nadstavba pre AutoCAD a Bricscad Pro a Platinum určená pre architektúru, územné plánovanie a zavlažovanie. ...viac informácií (EN)

295 EUR Buy Now
Download
GlobalCAD Consultants Ltd GlobalCAD Hatch Manager

Toto riešenie je určené na všetko čo potrebujete pre vytváranie a správu šrafov! V priebehu sekúnd si vybudujte komplexné knižnice nových či existujúcich PAT súborov šrafov alebo si vytvorte vlastné jedinečné šrafy z existujúcich nakreslených objektov. Aplikácia je určená pre AutoCAD aj Bricscad Pro ...viac informácií (EN)

115 EUR Buy Now
Download
GlobalCAD Consultants Ltd GlobalCAD Organizer

GlobalCAD Organizer vám poskytuje nástroje pre vytváranie a správu nakreslených objektov, ako nikdy predtým! Jeho jedinečná sada pre správu objektov obsahuje Správcu Blokov, Správcu šrafov, Sprievodcu typov čiar a Sprievodcu atribútov. Aplikácia je určená pre AutoCAD aj Bricscad Pro ...viac informácií (EN)

175 EUR Buy Now
Download
GlobalCAD Consultants Ltd GlobalCAD Terrain

Základné nástroje v GlobalCAD Terrain uľahčujú vytváranie presných a inteligentných polohopisných meraní a ohromujúcich 3D modelov terénu - jediným kliknutím myšou! Aplikácia je určená pre AutoCAD aj Bricscad Pro ...viac informácií (EN)

115 EUR Buy Now
Download
Miroslav Petele MITCalc (Full license)

MITCalc je sada strojárenských, priemyselných a technických výpočtov. Táto sada obsahuje riešenia pre ozubenie, prevody, ložiská, nosníky, dosky, škrupiny, hriadele, pružiny, spoje, spojenie hriadeľov, tolerancie, technické vzorce a mnohých ďalších .. Integrácia s mnohými 2D CAD systémami (AutoCAD, IntelliCAD, TurboCAD) umožní vykreslenie navrhnutého riešenia v 2D v priebehu sekúnd. ...viac informácií (EN)

249 EUR Buy Now
Download
Miroslav Petele MITCalc 3D (Full license)

MITCalc je sada strojárenských, priemyselných a technických výpočtov. Táto sada obsahuje riešenia pre ozubenie, prevody, ložiská, nosníky, dosky, škrupiny, hriadele, pružiny, spoje, spojenie hriadeľov, tolerancie, technické vzorce a mnohých ďalších. Integrácia s mnohými 2D a 3D CAD systémy (Inventor, SolidWorks. Solid Edge) umožní vykreslenie navrhnutého riešenia v 2D alebo vloženie príslušných 3D modelov a ich zostáv v priebehu sekúnd. ...viac informácií (EN)

299 EUR Buy Now
Download
RCAD SOFTWARE SRL 3DINTERSECTION for AutoCAD

Aplikácia pre AutoCAD 2002-2016, ktorá určuje priesečníkov kriviek medzi 2 množinami pozostávajúcimi z 3DFACE, 3DSOLID alebo 3DMESH objektov. Výsledok predstavujú 3DPOLY entity. Môže tiež generovať 3DFACE entity kolmo na POLYLINE čím získate rezy, môže generovať horizontálne 3DFACE entity pre získanie izolínií a môže vykresliť aj konverziu entít 3DSOLID do 3DFACE. ...viac informácií (EN)

18 EUR Buy Now
Download
RCAD SOFTWARE SRL Developed section for AutoCAD

Aplikácia pre AutoCAD 2002-2016, určená na tvorbu pozdĺžnych rezov medzi 3DSOLID, 3DMESH alebo 3DFACE entitami a zvislými rovinami prechádzajúcimi cez 2D POLYLINE , ktorý môže obsahovať oblúky, v XOY rovine. Rozvinutý rez je generovaný vo zvislej rovine a prechádza prvým segmentom krivky. Priesečník sa generuje vo forme 3DPOLY entít. ...viac informácií (EN)

18 EUR Buy Now
Download
RCAD SOFTWARE SRL FURNIT

FURNIT je program určený pre návrh nábytku s programom AutoCAD 2007-2016. Môžete projektovať telá zložené z obdĺžnikových dosiek alebo dosiek definovaných pomocou POLYLINE alebo CIRCLE. Na dosky môžete priradiť materiály a realisticky ich znázorniť. ...viac informácií (EN)

79 EUR Buy Now
Download
RCAD SOFTWARE SRL RTOPO

CAD pre topografiu, editáciu 3D bodov, trianguláciu, izočiary, rezy. ...viac informácií (EN)

79 EUR Buy Now
Download
RCAD SOFTWARE SRL TRIANGULATION for AutoCAD + DWG to Google Earth

Aplikácia pre AutoCAD 2002-2016, ktorá vykonáva trianguláciu množiny POINT entít, priesečníky (izočiary) medzi množinou 3DFACE entít a sadou horizontálne alebo vertikálne odsadených rovín, a objem a ťažisko sady telies alebo medzi povrchmi zloženými z 3DFACE entít. ...viac informácií (EN)

59 EUR Buy Now
Download
RCAD SOFTWARE SRL TRIANGULATION for IntelliCAD

Vykonáva trianguláciu množiny 3D bodov s povinným spojením bodov. Výsledok predstavuje 3DFACE entity. ISOLINES určuje krivky priesečníku sady 3D plochy subjektov so súborom rovnakej vzdialenosti rovín, horizontálne alebo vertikálne. Určuje aj priesečníky (izočiary) medzi množinou 3DFACE entít a sadou horizontálne alebo vertikálne odsadených rovín ...viac informácií (EN)

36 EUR Buy Now
Download
REVCAD LTD Mesh Unfolder 3

Mesh Unfolder importuje súbory - DXF (3D plochy alebo Polymeshes), STL (trojuholníčky), 3DS (Autocad 3D Studio), OBJ (Wavefront) a ďalšie MESH dáta, rozvinie ich do rovného plechu a exportuje výstup späť do CAD systémov. Zvládne 3D tvarovanie povrchov interpretáciu 3D tvaru do 2D pomocou rôznych nastaviteľných kritérií tým, že predpovedá (i reverzne) deformáciu, ktorá sa vykoná v priebehu procesu tvarovania. Mesh Unfolder môže byť použitý aj ako dátový prevodník načítaním podporovaných súborov a exportom do DXF. ...viac informácií (EN)

75,07 EUR Buy Now
Download
REVCAD LTD Sheet Lightning 6

Sheet Lightning je špecializovaný 2D / 3D CAD systém pre vytváranie a rozvinutie plechových dielov pre výrobu. Umožňuje spracovať prakticky všetky tvary od jednoduchého valca, kužeľa, pravouhlého potrubia a ovály, adaptéry, prispôsobenie sekcií z týchto typov, prieniky z týchto typov a multi-prieniky z týchto typov. Tento softvér spolupracuje s všeobecnými CAD systémy pomocou DXF súborov a exportuje 2D vzory aj 3D modely. ...viac informácií (EN)

75,07 EUR Buy Now
Download
REVCAD LTD Sheet Lightning Pro 6

Sheet Lightning je špecializovaný 2D / 3D CAD systém pre vytváranie a rozvinutie plechových dielov pre výrobu. Umožňuje spracovať prakticky všetky tvary od jednoduchého valca, kužeľa, pravouhlého potrubia a ovály, adaptéry, prispôsobenie sekcií z týchto typov, prieniky z týchto typov a multi-prieniky z týchto typov. Tento softvér spolupracuje s všeobecnými CAD systémy pomocou DXF súborov a exportuje 2D vzory aj 3D modely. Verzia Profesional obsahuje aj ďalšie špeciálne návrháre pre generáciu zložitých návrhov. ...viac informácií (EN)

90,08 EUR Buy Now
Download
Solid3DTech Advanced Smart Unfold For Inventor

Jedná sa o unikátny produkt pre rozvin povrchu. Je to plugin pre Inventor. Spracováva multi-faced BREP plochy a krivky na multi-faced BREP povrchoch. ...viac informácií (EN)

1006,71 EUR Buy Now
Download
Solid3DTech Advanced Smart Unfold For Rhino Version 5

Jedná sa o unikátny produkt pre rozvin povrchu. Je to plugin pre rhino3d. Spracováva multi-faced BREP plochy a krivky/body na multi-faced BREP povrchoch. ...viac informácií (EN)

1006,71 EUR Buy Now
Download
Solid3DTech Advanced Smart Unfold For SolidEdge

Jedná sa o unikátny produkt pre rozvin povrchu. Je to plugin pre SolidEdge. Spracováva multi-faced BREP plochy a krivky na multi-faced BREP povrchoch. ...viac informácií (EN)

1006,71 EUR Buy Now
Download
Solid3DTech Advanced Smart Unfold For Solidworks

Jedná sa o unikátny produkt pre rozvin povrchu. Je to plugin pre Solidworks. Spracováva multi-faced BREP plochy a krivky na multi-faced BREP povrchoch. ...viac informácií (EN)

1006,71 EUR Buy Now
Download
Solid3DTech Convert Curve To Arcs/Polylines

Vzhľadom k zadanej tolerancii, tento jednoduchý nástroj prevedie krivku na minimálny počet oblúkov a úsečiek alebo na krivku s minimálnym počtom bodov. ...viac informácií (EN)

30,23 EUR Buy Now
Download
Solid3DTech Smart Unfold for AutoCAD

Jedná sa o unikátny produkt pre rozvin povrchu. Je to plugin pre AautoCAD. Povrch môže mať na sebe ľubovoľný počet prienikov, a rozvinie povrch s krivkami a/alebo bodmi na povrchu. Primárne využitie tohto produktu je pre návrh plechových dielov alebo obalov. ...viac informácií (EN)

351,69 EUR Buy Now
Download
Solid3DTech Unroll Sheet Metal Model

Jedná sa o nadstavbu AutoCADu, ktorá dokáže konvertovať akýkoľvek model 3D plechového dielu do 2D obrysu, takže užívateľ môže používať 2D obrys pre vyrezanie z plochého plechového pásu. Jediným parametrom požadovaným od užívateľa je K-faktor. ...viac informácií (EN)

99,76 EUR Buy Now
Download
TECHSOFT s.r.o. tbl2cad

Tbl2cad je doplnok Microsoft Excelu (2007, 2010, 2013 a 2016) pre export tabuľky Excelu do formátu DXF (ako úsečky a texty), ako aj pre import DXF tabuľky, obsahujúcej úsečky a texty do tabuľky Microsoft Excelu. ...viac informácií (EN)

20 EUR Buy Now
Download
Visual Integrity PDF FLY (single-user license)

PDF FLY je nevyhnutným nástrojom pre technikov a inžinierov, ktorí pravidelne potrebujú previesť PDF, PostScript alebo EPS súbory do iných štandardných formátov (DXF, WMF, HPGL, TIFF, GIF, PNG, JPEG, BMP, ASCII, SVG, EMF, CGM, MIF) ...viac informácií (EN)

199 EUR Buy Now
Download
Visual Integrity pdf2AutoCAD Plug-in

Pdf2AutoCAD doplnok AutoCADu otvára súbory PDF pre editáciu v AutoCADe a ďalších programoch spoločnosti Autodesk. ...viac informácií (EN)

69 EUR Buy Now
Download
Visual Integrity pdf2cad (single-user license)

pdf2cad je najpredávanejšíe riešenie pre konverziu PDF súborov do editovateľných CAD formátov (DWG, DXF a HPGL) ...viac informácií (EN)

149 EUR Buy Now
Download
Visual Integrity pdf2cad Home/Office License (1 user, 2 locations)

pdf2cad je najpredávanejšíe riešenie pre konverziu PDF súborov do editovateľných CAD formátov (DWG, DXF a HPGL). Licencia Home/Office je určená pre užívateľov, ktorí potrebujú aplikáciu používať v kancelárii aj doma alebo na prenosnom počítači. Je licencovaná pre použitie jedného používateľa na dvoch miestach (Home/Office). ...viac informácií (EN)

199 EUR Buy Now
Download
 
  -  
  CAD HelpCAD FórumYouTube kanálG+ Tipy a triky  
 
-