ArCADia BIM V12 - 50% zlavy!!!

Tento e-mail obsahuje grafiku. Ak sa nezobrazuje správne »prezrite si e-mail online
TECHSOFT s.r.o.

 

ArCADia BIM V12 CZ - teraz opäť 50% zľavy !

 
banner
  www.ArCADiaBIM.sk | {dňa:18.3.2021}  
 
 

Dobrý deň, vážený záujemca o CAD,

Až do odvolania bola opäť sprístupnená unikátna možnosť nakúpiť tento komplexný BIM systém a všetky jeho moduly s 50% zľavami !

ArCADia BIM 11 - 50% zľavy

Zároveň ak sa rozhodnete pre kúpu ArCADia BIM 12 bundle pre Architektúru, Elektro, alebo TZB, nakúpite ich s ďalšou dodatočnou zľavou 10%.

Oproti ostatným DWG alternatívam na našom trhu - Vám ArCADia BIM a ArCADia BIM Plus - v súčasnosti ako jediná alternatíva AutoCADu ponúka komplexný súbor BIM rozšírení prakticky pre všetky oblasti stavebníctva, profesií a stavebného inžinierstva (architektúra, elektro, vykurovanie, plyn, sanita, konštrukcie, telekomunikácie a rôzne BIM nástroje).

Ak si vyberiete ako svoj základný DWG CAD systém buď ArCADia BIM alebo ArCADia BIM Plus - budete mať k dispozícii CAD nástroj s ktorým budete pracovať tak ako ste v AutoCAde zvyknutý(á) a pritom ku ktorému bude možné postupne pridávať rôzne BIM moduly (všetko v českej verzii), čím si zabezpečíte pomalý, nenásilný a cenovo výhodný prechod na v poslednej dobe čoraz viac požadované BIM riešenie.

 
 
--

ArCADia LT, ArCADia a ArCADia Plus - české verzie

pictureArCADia LT umožňuje plnohodnotnú 2D/3D prácu so všetkými ArCADia BIM modulmi. Nedisponuje však možnosťami fotorealistickej vizualizácie ani reálnymi možnosťami pre vytváranie a úpravu štandardných 2D a 3D výkresov.

ArCADia umožňuje plnohodnotnú 2D/3D prácu so všetkými ArCADia BIM modulmi. Disponuje aj možnosťami fotorealistickej vizualizácie a všetkými štandardnými možnosťami pre vytváranie a úpravu štandardných 2D a 3D výkresov. Jedná sa o plnohodnotný DWG CAD systém.

ArCADia Plus má všetky možnosti systému ArCADia a naviac je rozšírený o možnosti vytvárania a plnej editácie ACIS telies. Disponuje aj Importom a exportom ACIS súborov vo formáte SAT. Jedná sa o komplexný pokrokový DWG CAD systém.

Všetky verzie ArCADia BIM systému (ArCADia LT, ARCADia a ArCADia Plus) umožňujú plnohodnotné využívanie všetkých ArCADia BIM modulov - a to všetko v českom jazyku:

-BIM - Stavebníctvo a architektúra, Surveyor, Architektúra krajiny Únikové cesty
-BIM - Elektrické inštalácie, Elektrické siete, Rozvádzače, Ochrana pred bleskom*,Telekomunikačné siete
-BIM - Plynové inštalácie, Vykurovanie, Vodovody, Kanalizačné inštalácie, Vzduchotechnika
-BIM - Železobetónové dosky, stĺpy a komponenty
-...rôzne BIM doplnky


podrobnosti   download   nákup

 

Ochrana súkromia a spracovanie osobných údajov
Vaše osobné údaje (meno, priezvisko a emailovú adresu) spracúvame v súlade s GDPR (General Data Protection Regulation) na základe toho, že buď ste už našim zákazníkom, alebo ste sa zaujímali o skúšobnú verziu niektorého z našich CAD systémov, alebo ste prejavili záujem dostávať naše CAD novinky. Prečítajte si ako spracúvame Vaše osobné údaje na tomto linku . Počas doby kým Váš záujem o nami ponúkané CAD produkty trvá, budete od nás dostávať občasné CAD informácie o vlastnostiach, návodoch či školeniach, alebo vhodných akciách ktoré Vám môžu znížiť náklady a zvýšiť produktivitu. Ak tieto informácie nechcete dostávať - . Prípadne si môžete sami určiť, .