CAD NOVINKY - 50% ZLAVA NA BIM

newsletter CAD Novinky č: 6/2018   |   marec 2024  
 
banner
  -
 

CAD NOVINKY - Výhodný prechod na BIM

...teraz môžete prejsť na BIM pokojne a s minimálnymi nákladmi!

 
 
 

Dobrý deň vážený záujemca o CAD,

Asi všetci sme prirodzene prešli cestu od rysovania cez kreslenie čiar až po 3D modelovanie. Ak však už máte hotový 3D model, je zmysluplné požadovať na ňom všetky potrebné informácie a tieto zdieľať s investorom, dodávateľom, a ostatnými partnermi. A aj vďaka databázovému spracovaniu - Vám presne to umožní každý BIM sofware pracujúci s inteligentnými objektami, ktorým je jedno kde ich kreslíte či upravujete. Stačí si zobraziť požadovanú časť projektu - a všetko sa automaticky (či už v 2D alebo v 3D) zobrazuje tak ako to reálne má vyzerať. Váš model je skrátka identický s budúcou stavbou. Už to nie je len projekt - ale komplexná databáza informácií o stavbe. A tu už treba uvažovať komplexne, v zmysle kolobehu architekt-profesie-rozpočtár-investor-stavba-užívanie budovy, čo je síce komplikovanejšie - ale v konečnom dôsledku po definovaní príslušných objektov a "pravidiel hry" nastane podstatné zvýšenie produktivity.

Avšak celý proces prechodu z "ťahania čiar" na "budovanie" informačného modelu budovy (BIM) býva nielen finančne, ale aj časovo dosť náročný. To vedie k tomu, že dlhoročný a skúsení projektanti využívajúci nejaký DWG CAD systém prechádzajú na BIM len vtedy keď už z nejakého dôvodu musia, a navyše často aj v strese.

Ak aj vy patríte k užívateľom klasických CAD systémov, okrajovo sledujete BIM a tušíte že skôr či neskôr sa mu nevyhnete, prinášame Vám možnosť získania komplexného BIM riešenia (pre Architektúru či jednotlivé  profesie) kompatibilného so systémami ako sú Revit, Allplan či ArchiCAD a to v českom jazyku a s výraznou zľavou.

TECHSOFT s.r.o. - Váš CAD dodávateľ (1993-2018)
Autorizovaný predajca ArCADia BIM, ZWCADu, CMS IntelliCADu, ARES Commandera, BricsCADu, IRONCADu, nanoCADu a ďalších CAD systémov pre SR a ČR

 
--
 
 

ArCADia BIMMáte už nejaký DWG CAD a potrebujete BIM?
VYUŽITE ZĽAVU vyše 50%!  Facebook

V prípade ak vlastníte akúkoľvek komerčnú licenciu ľubovoľného DWG CAD systému (AutoCAD, ZWCAD, ARES Commander, BricsCAD, CMS IntelliCAD, GstarCAD, ProgeCAD, nanoCAD, DraftSight, DWDRAFT, ...atď),
- môžete si u nás, v priebehnu mesiaca JÚN 2018
- zakúpiť ArCADia BIM systém s príslušnými BIM modulmi so zľavou viac ako  50%.

Keďže už vlastníte plnohodnotný DWG CAD - nemusíte si kôli systému ArCADia BIM kupovať ďalší. Ako základ Vám bude plne postačovať ArCADia LT ku ktorému len dokúpite príslušný profesný modul


BIM stavebníctvo a architektúru tak môžete získať za túto špeciálnu cenu
ArCADia LT + BIM Architektúra: 399,- € bez DPH
štandardná cena 836,- € bez DPH

alebo

BIM Elektroinštalácie môžete získať za cenu
ArCADia LT + Elektrické instalace + Elektrické instalace PLUS: 375,- € bez DPH
štandardná cena 750,- € bez DPH

alebo

BIM Vykurovanie môžete získať za cenu
ArCADia LT + Instalace vytápění: 393,- € bez DPH
štandardná cena 786,- € bez DPH

alebo

BIM pre železobetónové dosky a stĺpy môžete získať za cenu
ArCADia LT + Železobetonové desky + železobetonové sloupy: 459,- € bez DPH
štandardná cena 919,- € bez DPH


Prípadne si môžete navoliť ľubovoľný základný DWG ArCADia BIM systém s ľubovoľnými ArCADia BIM modulmi a na všetko dostanete zľavu 50%.

POZN: Táto zľava sa nenachádza v online obchode - poskytuje sa individuálne pri objednávke emailom.

read more   Download   Nákup
 

ArCADia BIMNemáte žiadny CAD Systém a potrebujete DWG CAD + BIM?
VYUŽITE ZĽAVU vyše 30%!

Okrem produktov Autodesk®u, v súčasnosti najkomplexnejšie na DWG formáte postavené BIM riešenie v CZ jakyzku je práve ArCADia BIM a príslušné BIM moduly. Ak teda hľadáte DWG CAD systém a do budúcnosti uvažujete aj s BIM, prakticky máte na výber len spomínané produkty Autodesk®u alebo ArCADia BIM systém. A práve ArCADia BIM systém si môžete v priebehu mesiaca JÚn zakúpiť so zľavou viac ako 30%. Napríklad:

Pre stavebníctvo a architektúru Vám bude postačovať základný plný CAD systém + Modul Architektúra
ArCADia + Architektúra: 690,- € bez DPH
štandardná cena 1 025,- € bez DPH

alebo

BIM Elektroinštalácie môžete získať za cenu
ArCADia + Elektrické instalace + Elektrické instalace PLUS: 599,- € bez DPH
štandardná cena 939,- € bez DPH

alebo

BIM Vykurovanie môžete získať za cenu
ArCADia + Instalace vytápění: 599,- € bez DPH
štandardná cena 975,- € bez DPH

alebo

BIM pre železobetónové dosky a stĺpy môžete získať za cenu
ArCADia + Železobetonové desky + železobetonové sloupy: 699,- € bez DPH
štandardná cena 1 108,- €



Samozrejme si môžete navoliť ľubovoľný základný DWG ArCADia BIM systém s ľubovoľnými ArCADia BIM modulmi a na všetko dostanete zľavu 30%.

POZN: Táto zľava sa nenachádza v online obchode - poskytuje sa individuálne pri objednávke emailom.

read more   Download   Nákup

ArCADia - DWG BIM CAD

 
  -  
  CAD HelpCAD FórumYouTube kanálG+ Tipy a triky  

Ochrana súkromia a spracovanie osobných údajov
Vaše osobné údaje (meno, priezvisko a emailovú adresu) spracúvame v súlade s GDPR (General Data Protection Regulation) na základe toho, že buď ste už našim zákazníkom, alebo ste sa zaujímali o skúšobnú verziu niektorého z našich CAD systémov, alebo ste prejavili záujem dostávať naše CAD novinky. Prečítajte si ako spracúvame Vaše osobné údaje na tomto linku . Počas doby kým Váš záujem o nami ponúkané CAD produkty trvá, budete od nás dostávať občasné CAD informácie o vlastnostiach, návodoch či školeniach, alebo vhodných akciách ktoré Vám môžu znížiť náklady a zvýšiť produktivitu. Ak tieto informácie nechcete dostávať - . Prípadne si môžete sami určiť, .

 
-