IRONCAD - Onedlho nova verzia 2020

Tento email obsahuje grafiku. Ak ju nevidíte, pozrite si email online.

IRONCAD
Najrýchlejší spôsob modelovania

 


IRONCAD 2020: Navrhnite svoje predstavy a sformujte ich do reality



Tento mesiac bude uvolnená nová verzia unikátneho produktu IRONCAD. IRONCAD 2020 vám rýchlejšie ako kedykoľvek predtým pomôže pretvárať vaše nápady na výrobky pripravené pre trh. IRONCAD 2020 obsahuje mnoho zaujímavých vylepšení a nových funkcií, ktoré vám pomôžu rýchlejšie a ľahšie navrhovať, prezentovať a komunikovať vaše nápady.

 

IronCAD 2020

 

Toto pripravované nové vydanie je zamerané najmä na to, čo bolo (na základe spätnej väzby) pre zákazníkov najdôležitejšie: na zlepšenie a zvýšenie produktivity ICD (IronCAD Drawing Environment). S týmto zameraním bolo naším cieľom vylepšiť proces detailovania a rozkresľovania z 3D na 2D, aby sa zrýchlil proces výroby a to najmä vyšším výkonom, vylepšenými príkazmi, lepšou prístupnosťou k bežným príkazom a rýchlejšou tvorbou výkresov pomocou nášho automatického nástroja na generovanie hromadných výkresov.

 

Ďalšie kľúčové oblasti pre zlepšenie ktoré boli požadované užívateľmi a na ktoré sme sa zamerali sa týkali použiteľnosti položiek, celkového výkonu pri interakcii/ukladaní/načítaní/importovaní a neustáleho zlepšovania kľúčových vlastností, ktoré IronCAD robia v procese návrhu takým unikátnym riešením. Pretože sa termín vydania tejto novej verzie už veľmi približuje, nezabudnite si svoju licenciu hneď po vydaní novej verzie automaticky upgradovať na IRONCAD 2020!


Všetkým zákazníkov ktorí si IRONCAD zakúpia od 1. 11. 2019 až do vydania novej verzie – bude upgrade na IronCAD 2020 poskytnutý bezplatne.  

Zakúpte si CAD, na ktorý sa môžete spoľahnúť. Na rozdiel od mnohých softvérových CAD spoločností, ktoré dnes prenajímajú CAD systém len na obmedzené obdobie, IronCAD ponúka pre svoje produkty trvalé licencie. Neustále podporujeme existujúci softvér užívateľov, pričom vrelo odporúčame upgrade na najnovšie vydania IronCADu.

Vyskúšajte si online bezplatne IronCAD - prejdite na stránku https://www.ironcad.com/free-online-trial/ , čím spustíte bezplatnú skúšobnú verziu online.


O IRONCADe sa môžete podrobne informovať buď telefonicky (+421 905 506 690) alebo emailom.

Vyskúšajte si online
"IRONCAD 2019"

KLIKNITE TU
a spustite si online verziu IRONCADu...


Pozrite si kompletný zoznam všetkých našich IRONCAD videí venovaných nielen vlastnostiam IRONCADu, ale aj rôznym návodom.

IRONCAD

Tech Tip: Pridávanie inteligencie pri vytváraní parametrických modelov v IronCADe



V dnešnom tipe vám ukážeme, aké ľahké je pridať inteligenciu pri zostavovaní parametrických modelov v IronCADe. .

 

IronCAD 2020

 

V tomto EN blogu a videu vám ukážeme, ako rozšíriť možnosti programu pomocou inteligencie, aby ste mohli ostatné komponenty do parametrického modelu vkladať a nechať ich automaticky umiestniť, orientovať a zmeniť ich veľkosť tak, aby zodpovedali rozmerom parametrického modelu. Okrem toho môžete rýchlo pridať Inteligenciu nazvanú Smart eBehaviors™, pre riadenie polohy komponentov a dynamicky meniť ich veľkosť podľa parametrov referenčných častí.

Viď: Inteligentné parametrické "Push & Pull" navrhovanie (EN)

 


TECHSOFT s.r.o. - Váš CAD dodávateľ (1993-2019)
Predaj a servis: ZWCADu, ArCADia BIM, CMS IntelliCADu, ARES Commandera, BricsCADu, IRONCADu, nanoCADu a ďalších CAD systémov pre SR a ČR

Ochrana súkromia a spracovanie osobných údajov
Vaše osobné údaje (meno, priezvisko a emailovú adresu) spracúvame v súlade s GDPR (General Data Protection Regulation) na základe toho, že buď ste už našim zákazníkom, alebo ste sa zaujímali o skúšobnú verziu niektorého z našich CAD systémov, alebo ste prejavili záujem dostávať naše CAD novinky. Prečítajte si ako spracúvame Vaše osobné údaje na tomto linku . Počas doby kým Váš záujem o nami ponúkané CAD produkty trvá, budete od nás dostávať občasné CAD informácie o vlastnostiach, návodoch či školeniach, alebo vhodných akciách ktoré Vám môžu znížiť náklady a zvýšiť produktivitu. Ak tieto informácie nechcete dostávať - . Prípadne si môžete sami určiť, .

 
 
Ak si neprajete dostávať občasné emaily týkajúce sa IronCADu -