IRONCAD - Inteligentné zostavy a tvorba 3D z 2D

Tento email obsahuje grafiku. Ak ju nevidíte, pozrite si email online.

IRONCAD
Najrýchlejší spôsob modelovania

 

Vážený pán vážený záujemca o CAD,

IRONCAD Vám umožní aj to, čo v iných systémoch nedosiahnete

Ako iste viete, IRONCAD sa zameriava na dosahovanie maximálnej produktivity navrhovania, pri maximálne jednoduchom používaní. Tomu je prispôsobené celé jeho rozhranie a celá funkčnosť systému. Dnes Vám prinášame dva videonávody, ktoré Vám pomôžu či už pri vytváraní jedinečných inteligentných položiek katalógov ako aj pri tvorbe 3D modelu z 2D výkresu kde vďaka priamemu modelovaniu IRONCADu nie ste odkázaný len na prácu s náčrtmi:

  1. Užívatelia, ktorí už ovládajú prácu s parametrami, si môžu pomocou tohoto návodu vytvárať inteligentné položky katalógov, ktoré sa po vložení do zostavy automaticky umiestnia na požadované miesto a ich veľkosť sa prispôsobí príslušným dielom zostavy

    IRONCAD - Inteligentné zostavy
  2. Ako druhý návod prinášame tip na tvorbu 3D modelu na základe importovaného 2D výkresu z AutoCADu, kde vďaka priamemu modelovaniu IRONCADu nemusíte (ale môžete) používať importovanú geometriu na tvorbu 2D náčrtu. V IRONCADE totiž môžete jednoducho postupne "vyskladať" celý model priamo nad Vašim výkresom. Tento postup Vám hlavne pri zložitejších dieloch umožní pracovať pohodlne, rýchlo a s prehľadom.

    IRONCAD - 3D z 2D

 



ButtonKontaktujte

 
 
Ak si neprajete dostávať občasné emaily týkajúce sa IronCADu -